Λουγιάκης

Για την εταιρία Λουγιάκης στα Χανιά κατασκευάσαμε έναν ηλεκτρονικό κατάλογο με το WordPress, το WooCommerce και το elementor pro

Πληροφορίες για το Λουγιάκης

Η εταιρία Λουγιάκης στα Χανιά παρασκευάζει από το 1970 εκλεκτά αλλαντικά με την χρήση πρώτης ποιότητας Ελληνικά κρέατα.

Η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων τους αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, ενώ η διαρκής αναζήτηση και επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία τους επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ο μεγάλος ιδιόκτητος στόλος σύγχρονων φορτηγών ψυγείων επιτρέπει στην εταιρία Λουγιάκη να διασφαλίζει την άριστη μεταφορά και διατήρηση των προϊόντων τους, ώστε να φτάνουν φρέσκα και ποιοτικά στον καταναλωτή. Επιπλέον, το υποκατάστημά στο Ηράκλειο τους επιτρέπει να εξυπηρετούμε ακόμα περισσότερους πελάτες και να διευρύνουμε την παρουσία μας σε όλη την Κρήτη.

Η συνεργασία μας με την εταιρίαΛουγιάκης αποτελεί μια μακροχρόνια σχέση που ξεκίνησε το 2013, όταν κατασκευάσαμε την πρώτη ιστοσελίδα τους στην πλατφόρμα Joomla. Με την πάροδο των χρόνων, η εξέλιξη της τεχνολογίας μας οδήγησε να ανακατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της εταιρίας σε WordPress, χρησιμοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία Elementor Pro και WooCommerce.

Η νέα ιστοσελίδα έχει ένα ηλεκτρονικό κατάλογο με τα προϊόντα της εταιρίας, προσφέροντας έτσι στους πελάτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν εύκολα και γρήγορα την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει η εταιρία. Έχοντας φωτογραφίσει και καταγράψει όλα τα προϊόντα με προσοχή στη λεπτομέρεια, δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα της ποιότητας και της ποικιλίας των προϊόντων.

Και τέλος, προσθέσαμε μια σειρά από υπέροχες συνταγές που δημιουργήθηκαν από τον αναγνωρισμένο σεφ Βασίλη Καλλιμούκο και παρουσιάστηκαν στην αγαπημένη μας εκπομπή FOOD STORY στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης. Αυτές οι συνταγές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αξιοποιούν τα προϊόντα της εταιρίας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Με αυτές τις βελτιώσεις, η ιστοσελίδα της εταιρίας Λουγιάκης επιτρέπει να προσφέρουμε μια απολύτως εξατομικευμένη εμπειρία στους επισκέπτες, ενθαρρύνοντάς τους να εξερευνήσουν τη γκάμα των προϊόντων και να διευκολύνουν τη διαδικασία αγορών.

Δείτε επίσης: Κατασκευή eshop, Domain name, φιλοξενία ιστοσελίδας

Ζητήστε προσφορά

Λουγιάκης αλλαντικά & εμπόριο τροφίμων

Desktop view

Mobile View

Δείτε και άλλα project​

aera.gr

aera.gr portal

Ενημερωτικό Portal από τα Χανιά
Tsakiris Sandals

Tsakiris Sandals

Χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια από τα Χανιά
Localfix - Πώληση & Επισκευές κινητών - smartphone

Localfix

Πώληση & επισκευές κινητών στην Λάρισα
aera.gr Chania Guide

aera.gr Chania Guide

Διαδραστικός τουριστικός οδηγός Χανίων