Κατοχύρωση domain name

Προσφέρουμε για όλους του πελάτες μας κατοχύρωση domain name με κατάληξη .gr, .com, .eu κ.α. για να εξασφαλίστε την ταυτότητα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Πέρα από τα δημοφιλή καταλήξεις μπορείτε να επιλέξετε πάνω από 480 διαφορετικές καταλήξεις αν το επιθυμείτε.

Κατοχύρωση domain name

.gr

15,5 € / το έτος

.com

20 € / το έτος

.eu

7 € / το έτος

Συχνές ερωτήσεις για την κατοχύρωση domain name – απαντήσεις FAQ

Τι είναι domain name;

Το domain name (όνομα χώρου) είναι η διεύθυνση μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βρουν μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο π.χ. aeweb.gr. Αποτελείται από μια σειρά χαρακτήρων και συνήθως τελειώνει με μια κατάληξη όπως .gr, . com, .eu κλπ. Είναι ουσιαστικά το “όνομα” της ιστοσελίδας και λειτουργεί ως ένας προσδιοριστικός παράγοντας για την ταυτοποίηση της στο διαδίκτυο.

Η κατοχύρωση ενός domain name είναι η διαδικασία με την οποία ένας άτομο ή εταιρεία αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης ενός συγκεκριμένου ονόματος στο διαδίκτυο για έναν καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι σημαντικό για να αποφευχθούν σύγχυση και παρεμβάσεις από τρίτους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα παρόμοιο ή ίδιο όνομα.

Για να αποφασίσετε τι να διαλέξετε, λάβετε υπόψη τα εξής:

  1. Σχετικότητα με την Επιχείρηση: Το domain name σας πρέπει να αντικατοπτρίζει την επωνυμία ή τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας.
  2. Συντομία και Απλότητα: Επιλέξτε ένα σύντομο, εύκολο στην προφορά και εύκολο στην ορθογραφία όνομα.
  3. Κατάληξη: Επιλέξτε μια κατάληξη (.com, .gr, .eu κλπ.) που ταιριάζει στη φύση της επιχείρησής σας.
  4. SEO: Εάν είναι δυνατόν, περιλάβετε λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με την επιχείρησή σας για βελτιωμένη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Σκεφτείτε το όνομα χώρου ως μια επένδυση στην ταυτότητα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να είναι αντιπροσωπευτικό, εύκολα αναγνωρίσιμο και να αφήνει θετική εντύπωση.

 

Ναι, είναι απολύτως δυνατόν να το αγοράσετε χωρίς να έχετε υπηρεσία hosting. Τα δύο είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και μπορείτε να κατοχυρώσετε ένα όνομα χώρου της επιλογής σας για να το συνδέσετε με το web hosting σας αργότερα, όταν είστε έτοιμοι.

Ρωτήστε μας ή ζητήστε προσφορά

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή άμεσα. Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά