Λαβεντζάκης Κεραμικά

Δημιουργήσαμε μια άκρως λειτουργική και μοντέρνα ιστοσελίδα σε WordPress με elementor pro για τα χειροποίητα κεραμικά Λαβεντζάκης

Πληροφορίες για το Λαβεντζάκης Κεραμικά

Το Εργαστήριο Κεραμικής Μιχάλης Λαβεντζάκης, βρίσκεται στην περιοχή των Τσικαλαριών στα Χανιά, είναι γνωστό ως ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα κεραμικής τέχνης στην Κρήτη.

Ο Λαβεντζάκης, με την εμπειρία και το ταλέντο του, έχει δημιουργήσει ένα εργαστήριο που προσφέρει υψηλής ποιότητας χειροποίητα κεραμικά προϊόντα κατάλληλα για καθημερινή οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Με τα τρία καταστήματα του στα Χανιά, στα Τσιβανάδικα και στα Πλατανιά, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια ευρεία γκάμα χειροποίητων κεραμικών προϊόντων όπως: είδη σερβιρίσματος, πήλινα μαγειρικά σκεύη, φρουτιέρες, πιατέλες, κεραμικά διακοσμητικά τοίχου, κήπου και σπιτιού.

Η συνεργασία μας με το Λαβεντζάκης Κεραμικά ξεκίνησε το 2013, όταν αναλάβαμε την κατασκευή της πρώτης ιστοσελίδας τους, βασισμένης στην πλατφόρμα Joomla.

Το Μάιο του 2021, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια πλήρη ανακατασκευή της ιστοσελίδας του εργαστηρίου, και αυτή τη φορά επιλέξαμε την πλατφόρμα WordPress. Η επιλογή αυτή έγινε με βάση τις ανάγκες του εργαστηρίου και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε μια πιο σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιώντας το Elementor Pro, καταφέραμε να δώσουμε στη νέα ιστοσελίδα μια εκπληκτική εμφάνιση και λειτουργικότητα αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλία και την αρτιότητα των προϊόντων του εργαστηρίου.

Η νέα ιστοσελίδα είναι επίσης δίγλωσση, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν τη γλώσσα που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Αυτή η προσθήκη επιτρέπει στο εργαστήριο να φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό και να διευρύνει τις επιχειρηματικές του ευκαιρίες.

Δείτε επίσης: Κατασκευή ιστοσελίδων, Domain name, φιλοξενία ιστοσελίδας

Ζητήστε προσφορά

Λαβεντζάκης χειροποίητα κεραμικά

Desktop view

Mobile View

Δείτε και άλλα project​

Anastasiadis - Επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια

Anastasiadis

Επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από την Αλεξάνδρεια
Localfix - Πώληση & Επισκευές κινητών - smartphone

Localfix

Πώληση & επισκευές κινητών στην Λάρισα
Vacation House Group

Vacation House Group

Ενοικιαζόμενα καταλύματα τύπου Airbnb στα Χανιά
διαμερίσματα Vintage City στα Χανιά

Vintage City

Διαμερίσματα τύπου Airbnb στα Χανιά