Κουρασμενάκης

Για την Driver Center Κουρασμενάκης δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα με WordPress και Elementor Pro, σύμφωνα με τα πρότυπα της Driver Center

Πληροφορίες για το Κουρασμενάκης

Με πάνω από πενήντα χρόνια παρουσίας στον τομέα των ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων, το κατάστημα Driver Center Κουρασμενάκης Νικόλαος έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό του καταστήματος εγγυάται ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, προσφέροντας άνεση και αξιόπιστη απόδοση.

Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας αλυσίδας συνεργείων και βουλκανιζατέρ Drive Center.

Η συνεργασία μας με το Driver Center Κουρασμενάκης ξεκίνησε το 2014, όταν αναλάβαμε την κατασκευή της εταιρικής τους ιστοσελίδας, βασισμένη στην πλατφόρμα Joomla.

Στη συνέχεια, το 2020, ανανεώσαμε την ιστοσελίδα τους, μεταφέροντάς την στην πλατφόρμα WordPress και χρησιμοποιώντας το Elementor Pro, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας Driver Center.

Το αποτέλεσμα ήταν μια εντυπωσιακή και γρήγορη ιστοσελίδα που παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες, νέες κυκλοφορίες προϊόντων και ειδικές προσφορές για το κατάστημα.

Ζητήστε προσφορά

Desktop view

Mobile View

Δείτε και άλλα project​

Xenia's luxury villas

Xenia’s luxury villas

Πολυτελείς βίλες στο Καλαθά Χανίων
Go Car Chania

Go Car Chania

Eταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στα Χανιά
Aceso Yoga

Aceso Yoga

Yoga Academy στα Χανιά
Localfix - Πώληση & Επισκευές κινητών - smartphone

Localfix

Πώληση & επισκευές κινητών στην Λάρισα