Καραμπατσάκης

Για το Mini market Καραμπατσάκης κατασκευάσαμε μια οικονομική, γρήγορη, minimal και one page ιστοσελίδα με WordPress

Πληροφορίες για το Καραμπατσάκης

Το mini market Καραμπατσάκης είναι ένα συνοικιακό κατάστημα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Με μια ιδιαίτερα ευδιάκριτη τοποθεσία στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 21, το mini market διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Παρόλο που μπορεί να είναι ένα μικρό κατάστημα, το mini market καταφέρνει να προσφέρει χαμηλές τιμές στους πελάτες του, χάρη στη συνεργασία που διατηρεί με τον Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στον Καραμπατσάκη να αποκτήσει προϊόντα από τον Όμιλο ΕΛΟΜΑΣ σε ανταγωνιστικές τιμές, τις οποίες με τη σειρά του τις μεταφέρει στους πελάτες του.

Όσοι επισκέπτονται το mini market Καραμπατσάκης μπορούν να απολαύσουν μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία, ανακαλύπτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, ο φιλικός και εξυπηρετικός προσωπικός του καταστήματος είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Για το συγκεκριμένο mini market δημιουργήσαμε μια μονοσέλιδη (one page) ιστοσελίδα με τη χρήση του WordPress, η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που προσφέρει για πώληση.

Η επιλογή αυτής της μορφής ιστοσελίδας επιλέχθηκε από τον πελάτη, καθώς επιθυμούσε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να ενημερώνει τους πελάτες του σχετικά με τα διαθέσιμα προϊόντα του.

Με αυτήν την μονοσέλιδη ιστοσελίδα, ο πελάτης μπορεί τώρα να παρουσιάσει τα προϊόντα του με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα σε μια μόνο σελίδα, αποφεύγοντας τον χρόνο και τον κόπο που απαιτείται για να περιηγηθούν σε πολλαπλές σελίδες. Είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και να τους διευκολύνουν να κάνουν αγορές.

Δείτε επίσης: Κατασκευή ιστοσελίδων, Domain name, φιλοξενία ιστοσελίδας

Ζητήστε προσφορά

Καραμπατσάκης mini market

Desktop view

Mobile View

Δείτε και άλλα project​

Aceso Yoga

Aceso Yoga

Yoga Academy στα Χανιά
Εμπορικός Σύλλογος Χανίων

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων

Επίσημη ιστοσελίδα του εμπορικού συλλόγου Χανίων
φωτογράφος Νίκος Καραφάς

Νίκος Καραφάς

Πορτφόλιο Επαγγελματία φωτογράφου
Localfix - Πώληση & Επισκευές κινητών - smartphone

Localfix

Πώληση & επισκευές κινητών στην Λάρισα