Έρχεται το WordPress 6.4

Έρχεται το WordPress 6.4
Απομένουν ελάχιστες ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του WordPress 6.4, που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου του 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Email

Απομένουν ελάχιστες ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του WordPress 6.4, που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου του 2023.

Οι χρήστες ανυπομονούν να δουν τις βελτιώσεις και τις νέες λειτουργίες που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση που είναι η τρίτη μεγάλη έκδοση για το 2023

Mε πάνω από 100 βελτιώσεις στην απόδοση του ιστότοπου, οι οποίες υπόσχονται να κάνουν αυτή την έκδοση μία από τις πιο σημαντικές που πρέπει να αποκτήσετε αμέσως.

Συνολικά, η κυκλοφορία της νέας έκδοσης αναμένεται να φέρει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες για την πλατφόρμα.

Η όλη εμπειρία της εργασίας μέσα στο WordPress είναι πλέον μια πιο ομαλή, εύχρηστη εμπειρία και απέχει πολύ από εκείνες τις πρώτες ημέρες του κλασικού επεξεργαστή.

Οι πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες περιλαμβάνουν τα Block Hooks, τη βελτιωμένη οργάνωση προτύπων, μια επανασχεδιασμένη και βελτιωμένη παλέτα εντολών, αλλαγές στις σελίδες συνημμένων, ένα εφέ lightbox στις εικόνες και αρκετές βελτιώσεις στη ροή εργασίας συγγραφής.

WordPress 6.4 – Μερικές αλλαγές

  • Τα Block Hooks (που παλαιότερα ονομάζονταν Auto-inserting blocks) επιτρέπουν στα πρόσθετα να αλληλεπιδρούν αυτόματα με τον επεξεργαστή Gutenberg.
  • Βελτιωμένος επεξεργαστής ιστοσελίδας
  • Νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά σχεδιασμού
  • Βελτιώσεις στο σύστημα προτύπων
  • Νέο: Twenty Twenty Four θέμα
  • Βελτιωμένη παλέτα εντολών

WordPress 6.4 – Xρήσιμα link

Τι νέο υπάρχει στο WordPress 6.4; by Kinsta

Διαβάσετε περισσότερα στο blog μας