Online συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία – Rent a car

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με online συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία ή Rent a car με δυνατότητα σύνδεση με την Booking.com, Airbnb κ.α.

Διαθέτουμε ένα πιστοποιημένο σύστημα κρατήσεων και διαχείρισης PMS* για ξενοδοχεία, καταλύματα,  βίλες και διαμερίσματα.

Ζητήστε προσφορά

Online συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία

Το online συστήματα κρατήσεων για ξενοδοχεία που σας τοποθετούμε στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιείται και αγαπιέται για την αποτελεσματικότητά του από χιλιάδες καταλύματα καθημερινά για να καλωσορίζουν τους πελάτες και να τους κάνουν check in ή check out. Ελάτε, μαζί μας για να υλοποιήσουμε το site του καταλύματος σας και μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας με την βοήθεια του συστήματος κρατήσεων που θα σας παρέχουμε.

Ποια είναι τα οφέλη του online συστήματος κράτησης

Ξεκινήστε με άμεσες κρατήσεις: Αυξήστε τη φήμη σας, λάβετε και διαχειριστείτε όλες τις κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας.

Συλλέξτε πληρωμές μέσω ελληνικών τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς Τράπεζα. Eurobank) ή με πύλες πληρωμών όπως: PayPal, 2Checkout, Stripe κ.α.

Εξοικονομήστε τις προμήθειες των online ταξιδιωτικών γραφείων OTA: Οι OTA, όπως η Booking.com ή η Expedia, χρεώνουν το κατάλυμά σας με υψηλές αμοιβές για κάθε κράτηση.

Ενισχύστε τον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε ανταγωνισμό και να μειώσετε το κόστος.

Αυξήστε το έσοδα: Μια μηχανή κρατήσεων πλήρως ενσωματωμένη στον ιστότοπό σας χωρίς μηνιαία τέλη ή προμήθειες.

Σταματήστε να “νοικιάζετε” εξωτερικό σύστημα και αυξήστε τα έσοδά σας.

Ιστοσελίδες που κατασκευάσαμε

Χαρακτηριστικά 

Channel manager*

Συνδέστε τον δικό σας ιστότοπο με τους πιο δημοφιλείς online ταξιδιωτικών γραφείων OTA μ(Booking.com, AirBnb κ.α.) με έναν πραγματικό Channel Manager.

Μειώστε το κόστος διαχείρισης αφήνοντας το Channel Manager να αυτοματοποιήσει τα πάντα. Αποχαιρετήστε τις υπερβολικές κρατήσεις.

Αυξήστε ή μειώστε αυτόματα τις τιμές σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους, διατηρώντας τις κρατήσεις και τη διαθεσιμότητα συγχρονισμένες σε όλα τα κανάλια.

Απλοποιήστε την όλη ροή και επικεντρωθείτε σε άλλες πτυχές της εταιρείας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά 

Μερικά από τα διαθέσιμα κανάλια:

Rent a car – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Διαχειριστείτε τις ενοικιάσεις σας με ένα αξιόπιστο πρόσθετο ενοικίασης αυτοκινήτων για ιστοσελίδες WordPress

Το σύστημα κρατήσεων που χρησιμοποιούμε είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων ή μηχανών.

Διαθέτει αμέτρητες λειτουργείες και έναν πίνακα ελέγχου με περιλήψεις ενοικίασης για εσάς και την ομάδα σας καθώς και τις τάσεις σας με γραφήματα και στατιστικά στοιχεία.

Βασικά Χαρακτηριστικά 

Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις FAQ

τι είναι το PMS;

Το PMS (Property Management System) στα ενοικιαζόμενα καταλύματα αναφέρεται σε ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας τους. Το PMS παρέχει στους υπαλλήλους του καταλύματος τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση των δωματίων, των κρατήσεων, των πελατών και των άλλων λειτουργικών πτυχών του.

Το PMS μπορεί να καλύπτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως η επεξεργασία κρατήσεων, η τιμολόγηση, η διαχείριση του προσωπικού, η διαχείριση εσόδων, η επικοινωνία με τους πελάτες και πολλές άλλες. 

Στην ουσία, το PMS είναι ο κεντρικός κόμβος πληροφοριών για ένα κατάλυμα, βοηθώντας τη διαχείριση να λειτουργεί αποτελεσματικά και να βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του.

Το OTA αναφέρεται στον όρο “Online Travel Agency” και περιγράφει τις διαδικτυακές πλατφόρμες που προσφέρουν υπηρεσίες σχετικές με τον τουρισμό, όπως κρατήσεις ξενοδοχείων, πτήσεων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Διαφορετικά από τις παραδοσιακές ταξιδιωτικές πρακτορείες, τα OTA λειτουργούν αποκλειστικά διαδικτυακά, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές, να διαβάζουν κριτικές και να κάνουν κρατήσεις χωρίς την ανάγκη για φυσική επίσκεψη σε ένα γραφείο ή τηλεφωνική επικοινωνία. Δημοφιλή παραδείγματα OTA περιλαμβάνουν τις ιστοσελίδες όπως το Booking.com, το Expedia, το Skyscanner και άλλες.

Αν και τα OTA προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα για αυτονομία, σύγκριση και ευκολία, έχουν αντικείμενο κριτικής από ορισμένους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας λόγω των υψηλών προμηθειών που επιβάλλουν στα ξενοδοχεία και τους παροχείς υπηρεσιών. Εντούτοις, τα OTA συνεχίζουν να αποτελούν ένα κύριο κανάλι διανομής για την τουριστική βιομηχανία.

Ο “Channel Manager” αναφέρεται σε ένα λογισμικό ή υπηρεσία που επιτρέπει στα τουριστικά καταλύματα να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους και τη διαθεσιμότητά τους σε πολλαπλές διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων (OTAs) ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιώντας έναν Channel Manager, το ξενοδοχείο μπορεί να ενημερώσει τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις προσφορές του σε διάφορες πλατφόρμες κρατήσεων, όπως το Booking.com, το Expedia, το Airbnb και άλλες, από ένα κεντρικό σημείο, χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης κάθε πλατφόρμας ξεχωριστά. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο υπερκρατήσεων (overbooking) και βοηθά τα ξενοδοχεία να βελτιστοποιήσουν την κατανομή των δωματίων τους.

Εκτός από την αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων, ο Channel Manager επιτρέπει στα ξενοδοχεία να ανταποκρίνονται γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς, προσαρμόζοντας τις τιμές τους ανάλογα με τη ζήτηση και την προσφορά, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική τους αποδοτικότητα.

Το online σύστημα κράτησης σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά η απόφαση για την αντικατάσταση ή όχι δεν είναι απλή υπόθεση.

Πρώτον, το σύστημα κράτησης στην ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου προσφέρει περισσότερο έλεγχο για τις τιμές, τις προσφορές και την παρουσίαση των δωματίων. Δεν υπάρχουν προμήθειες που πρέπει να πληρωθούν σε τρίτους, όπως στην περίπτωση ενός OTA, και οι πελάτες έρχονται σε άμεση επαφή με το κατάλυμα.

Ωστόσο, οι πλατφόρμες OTA προσφέρουν ένα τεράστιο επίπεδο ορατότητας και προβολής σε ένα παγκόσμιο κοινό. Είναι ειδικευμένες, γνωστές και οι ταξιδιώτες την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Για ένα ξενοδοχείο που μόλις ξεκινάει ή δεν έχει ήδη μια ισχυρή online παρουσία, η απουσία από τέτοιες πλατφόρμες μπορεί να σημαίνει χαμένες ευκαιρίες που συνεπάγετε με απώλεια χρημάτων.

Συνολικά, το online booking μιας ιστοσελίδας μπορεί να συνυπάρξει με πλατφόρμες όπως η booking.com, αντί να τις αντικαταστήσει εντελώς. Πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να χρησιμοποιούν και τα δύο, με στόχο περισσότερες προβολές και κρατήσεις.

Φυσικά, κατανοούμε ότι για ορισμένα ξενοδοχεία, η εγκατάσταση ενός online συστήματος κρατήσεων στην ιστοσελίδα τους μπορεί να μην είναι απαραίτητη. Καθώς έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά.

Για μικρά ξενοδοχεία, Airbnb, βίλες και δωμάτια, η προσθήκη μιας απλής φόρμας κρατήσεων (reservation form) στην ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Μέσω αυτής της φόρμας, ο πιθανός πελάτης μπορεί να ζητήσει διαθεσιμότητα και να λάβει επικοινωνία από εσάς, προσφέροντάς του την καλύτερη τιμή από τους OTAs. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε τον έλεγχο των κρατήσεων και προσφέρετε μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Είμαστε διαθέσιμοι να σας συμβουλεύσουμε και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας για την καλύτερη επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα βοηθήσει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ρωτήστε μας ή ζητήστε προσφορά

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή άμεσα. Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας*: