Κατασκευή eshop με WordPress με χαμηλό κόστος

Η 7web αναλαμβάνει την κατασκευή eshop με WordPress (Woocommerce) – δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με χαμηλό κόστος.

Στόχο μας είναι το επιχειρηματικό σας όραμα στον ψηφιακό κόσμο να είναι επιτυχημένο.

Εμείς σας παρέχουμε ό,τι απαιτείται για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει στον ψηφιακό κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου e-commerce*.

Κατασκευή eshop σε προσιτές τιμές

Λίγα λόγια για ένα eshop

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου e-commerce η κατασκευή eshop αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες επενδύσεις για κάθε επιχείρηση. Η κατασκευή ιστοσελίδας με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, καθώς και το μέσο μέσω του οποίου θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών.

Στην κατασκευή eshop, ο τελικός πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Από την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας μέχρι τους τρόπους πληρωμής, όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στον πελάτη. Είτε πρόκειται για την περιήγηση στον κατάλογο προϊόντων και τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί ο πελάτης, είτε για την προστασία και την ευκολία των τρόπων πληρωμής, το eshop σας θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καταναλωτή.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που θέλετε να πετύχετε και στη συνέχεια να υλοποιήσουμε  τον σχεδιασμό και την κατασκευή του eshop με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εσείς πάρετε την απόφαση και εμείς θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα στρατηγικό πλάνο για να υλοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα που ονειρεύεστε.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό είναι ότι τον πελάτη μας τον βλέπουμε σαν συνεργάτη και των βοηθάμε στο τρόπο προβολής των προϊόντων, στην διεκπεραίωση διασύνδεσης με την τράπεζα, στην εκπαίδευση, στην τεχνική υποστήριξη αλλά και στην προώθηση μέσο Social media (facebook & Instagram)

Η κατασκευή eshop περιλαμβάνει

Σας προτείνουμε: το advance πακέτο φιλοξενίας

Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce

Εμείς κατασκευάζουμε ένα eshop που ξεχωρίσει βασισμένα στο WordPress και το πρόσθετο WooCommerce.

Το WooCommerce είναι μια ηλεκτρονική εμπορική πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που βοηθά τους εμπόρους και τους προγραμματιστές να χτίσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις μακροπρόθεσμα.

Αυτή την στιγμή είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, με μερίδιο αγοράς 39%!

Το προτιμάμε γιατί έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα e-shop σε πολύ προσιτές τιμές, κρατώντας έτσι το κόστος κατασκευής χαμηλό για τους πελάτες μας.

Συχνές ερωτήσεις για κατασκευή eshop – απαντήσεις FAQ

Τι είναι το e-commerce;

Το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) αναφέρεται στην αγορά και πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Περιλαμβάνει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω ιστοσελίδων, κοινωνικών δικτύων, ηλεκτρονικών πλατφορμών και άλλων ψηφιακών καναλιών. Το e-commerce μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες μορφές, όπως το B2C (Business-to-Consumer), όπου οι επιχειρήσεις πωλούν απευθείας στους καταναλωτές, το B2B (Business-to-Business), όπου οι επιχειρήσεις πωλούν σε άλλες επιχειρήσεις, και πολλές άλλες μορφές. Το e-commerce έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια, καθώς οι τεχνολογίες και οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν καταστεί πιο προσιτές και οι καταναλωτές πιο εξοικειωμένοι με τις online αγορές.

Το Eshop είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος αγορών και πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει μια ευκολία και πρακτικότητα που δεν είχαμε ποτέ ξαναδεί. Με μια απλή αναζήτηση, μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε ό,τι προϊόν ή υπηρεσία επιθυμείτε από την άνεση του σπιτιού σας. Επιπλέον, το e-shop παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για συγκριτικές αγορές και αξιολογήσεις προϊόντων από άλλους πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του προϊόντος πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε. Το e shop είναι πραγματικά η διαδικτυακή πύλη που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με ένα απλό κλικ.
 

Το κόστος για την κατασκευή eshop εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και για τον υπολογισμό τους πρέπει να ληφθούν οι εξής παράγοντες:

Περιεχόμενο: Η δημιουργία και η διαχείριση περιεχομένου, όπως κείμενα, εικόνες και βίντεο, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να κοστολογήσουμε ένα eshop και φυσικά ορίζει και το χρόνο που θα ολοκληρωθεί ένα e-shop

Σχεδιασμός και Προσαρμοστικότητα: Ένα πιο πολύπλοκο και προσαρμοσμένο σχεδιασμό θα κοστίζει περισσότερο από έναν τυποποιημένο.

Λειτουργικότητα: Ειδικές λειτουργίες όπως συστήματα συστάσεων, σύνδεση με skroutz.gr, έκδοση τιμολογίου, υδατογραφία, Courier Voucher, SMS κ.α. αυξάνουν το κόστος.

SEO και Μάρκετινγκ: Οι υπηρεσίες SEO  βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης και άλλες τεχνικές μάρκετινγκ μπορούν να προσθέσουν επιπλέον κόστος.

Για την σωστή εκτίμηση μια τιμής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τίποτα. Εμείς θα αναλάβουμε να φτιάξουμε ένα στρατηγικό πλάνο ώστε να ολοκληρώσουμε όλο το project γρήγορα και με επιτυχία. Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα βήμα για το τι χρειάζεται στην κατασκευή eshop.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα επιμεληθεί να δημιουργήσει ένα συνεκτικό και αποτελεσματικό στρατηγικό πλάνο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Με την πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή eshop, γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Θα αναλάβουμε να σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα σε κάθε φάση της διαδικασίας, από την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας eshop μέχρι την ανάπτυξη και την προώθηση του καταστήματος σας. Θα σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές και τις βέλτιστες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και εύχρηστο eshop που θα προσελκύει πελάτες και θα αυξάνει τις πωλήσεις σας.

Εμπιστευτείτε μας και αφήστε το έργο της κατασκευής e-shop στα χέρια μας. Με την επαγγελματική μας προσέγγιση και την προσήλωσή μας στην ποιότητα, έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα επιτύχουμε τα καλύτερα αποτέλεσμα. 

Οι τρόποι πληρωμής είναι πολλοί και ποικίλοι στο e-commerce. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω τράπεζας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας ή χρεωστική κάρτα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ δημοφιλής και βολική, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας απευθείας από τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε χρήματα φυσικά.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε τα χρήματά σας απευθείας στην τράπεζα. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για όσους προτιμούν να μην χρησιμοποιούν κάρτες ή ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής. Απλά πηγαίνετε στην τράπεζα της επιλογής σας και καταθέτετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό που θα σας δοθεί ή απλός μπαίνετε στην εφαρμογή e-banking και κάνετε μεταφορά χρημάτων.

Επιπλέον, αν θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας όταν την παραλάβετε, μπορείτε να επιλέξετε την αντικαταβολή. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον courier ή τον μεταφορέα κατά την παράδοση.

Όσον αφορά τις τράπεζες, έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε μια ελληνική τράπεζα, όπως η Alpha Bank, η Πειραιώς, η Εθνική ή η Eurobank. Αν προτιμάτε, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική τράπεζα, όπως η Viva Wallet. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε πύλες πληρωμών όπως PayPal, Stripe, Revolut κ.α.

Σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε προσφέρουμε και εκπαίδευση ενός ή περισσοτέρων χρηστών. Η εκπαίδευση αποτελεί ουσιαστικό μέρος της παροχής μας, καθώς πιστεύουμε ότι η γνώση είναι η ισχυρότερη εργαλειοθήκη για επιτυχημένες αγορές. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, ικανοί να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε κάθε χρήστη.

Μέσω της εκπαίδευσης, στοχεύουμε να εξοπλίσουμε τους διαχειριστές με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε. Εκμεταλλευόμενοι την εξειδίκευσή μας σε αυτό τον τομέα, προσαρμόζουμε την εκπαίδευση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή σας.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η τοποθέτηση, μαζική επεξεργασία, ενίσχυση της προβολής και της προώθησης προϊόντων, η διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών καθώς και οι βασικές αρχές του ηλεκτρονικού εμπορίου e-commerce. Μέσω πρακτικών παραδειγμάτων και ασκήσεων, οι χρήστες αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία και εμπιστοσύνη για να μπορούν να χειρίζονται το ηλεκτρονικό κατάστημα τους.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε τα προϊόντα σας στο e-shop σας. Το κόστος για αυτή την υπηρεσία εξαρτάται πάντα από τον όγκο των προϊόντων, τις ιδιότητες που έχουν τα προϊόντα και την ευκολία με την οποία βρίσκονται πληροφορίες για κάθε προϊόν.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη φωτογράφιση και όλων των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημά σας. Με την εμπειρία μας στην φωτογράφιση προϊόντων, θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακές εικόνες που θα αποτυπώσουν την αξία και την ποιότητα των προϊόντων σας. Θα επιλέξουμε κατάλληλα φόντα, φωτισμό και γωνία λήψης, προκειμένου να αναδείξουμε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το τελικό κόστος για αυτήν την υπηρεσία θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των προϊόντων που θα φωτογραφηθούν. Συμφωνώντας μαζί σας για την ποσότητα και τα αναγκαία στοιχεία, θα σας προσφέρουμε μια οικονομική λύση που θα σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που θα βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων και την προβολή του καταστήματός σας στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες του WooCommerce

Κατασκευή του eshop σας- ζητήστε προσφορά

Ξεκινήστε το Δικό σας eshop και αναπτύξτε το επιχειρηματικό σας όραμα.

Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή άμεσα. Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά